Clinica obstetrica - ginecologie Bucuresti Femme Boutique Medical I Femmeboutiquemedical.com

Clinică de obstetrică – ginecologie din București

După începerea vieții sexuale sau după vârsta de 18 ani, orice femeie trebuie să meargă la o clinică de obstetrică – ginecologie cel puțin o dată pe an, în situația în care nu are motive medicale să o facă mai des. Consultul ginecologic de rutină este o componentă esențială a unui program de prevenție absolut obligatoriu pentru sănătatea femeii.

Un control ginecologic nu durează, în mod normal, mai mult de 20 de minute și este împărțit în două etape: discuția și evaluarea stării generale cu examinare clinică.

Consultația ginecologică diferă ca preț și supune o discuție cu specialistul, o examinare pelviană și un test Babeș-Papanicolau. Până la vârsta de 35 de ani, consultul ginecologic este recomandat a fi efectuat anual, iar după vârsta de 35 de ani, medicii ginecologi recomandă efectuarea unui control ginecologic cel putin o dată pe an sau în funcție de recomandarea medicului.

Ce înseamnă o consultație ginecologică și ce presupun primele vizite la clinica de obstetrica – ginecologie?

Adolescentele vor fi educate să valorizeze relația cu medicul ginecolog și vor învăța importanța prevenției prin vizite la clinica de obstetrică – ginecologie în care nu vor fi consultate, ci doar vor vorbi deschis cu un specialist despre:

 • potențialele probleme ale aparatului reproducător
 • viața sexuală
 • boli cu transmitere sexuală
 • metode contraceptive

De asemenea, parinții și adolescentele se vor informa cu această ocazie despre HPV (human papilloma virus), despre incidența virusului și vaccinare, pentru a avea o imagine cât mai corectă și completă asupra incidenței acestui virus, dar și a metodelor de diminuare a riscului de infestare. La clinica de obstetrica – ginecologie li se va explica adolescentelor care este incidența HPV, care, potrivit statisticilor, crește ca risc cu 15% cu fiecare partener sexual nou.

De ce este important consultul ginecologic?

Femeile vor apela la medicul ginecolog, în afara controalelor de rutină, ori de câte ori au sângerări în ciclurile menstruale sau după contact sexual, dacă au scurgeri vaginale persistente și anormale, dacă simt durere sau presiune în interiorul cavității pelviene, crampe menstruale cu o intesitate mai mare decât cea normal, mâncărimi, dureri, inflamații.

Dacă pacienta își planifică o viitoare sarcină, primul pas este vizita la o clinică de obstetrică – ginecologie și o evaluare completă a aparatului reproducător, prin analize medicale specifice. Mergând mai departe, consultul ginecologic în sarcină diferă de la pacientă la pacientă și este urmat de o serie de recomandări precise.

Medicii ginecologi recomandă ca vizita anuală să se facă la două săptămâni după încheierea menstrei pentru ca rezultatele să fie concludente. Pregătirea pentru întâlnirea cu medicul ginecolog nu presupune nimic complicat.

Cum ne pregătim pentru un consult ginecologic?

Pacienta nu trebuie să fi întreținut relații sexuale cu 24 de ore înainte de întâlnirea cu medicul ginecolog și să nu facă niciun fel de spălături intravaginale, astfel încât secrețiile normale ale vaginului să nu fie modificate. Medicul va solicita ca vezica urinară să fie golită. Medicul va evalua zona pelviană, printr-un examen bimanual și cea abdominală. În unele situații va examina și sânii. Consultul ginecologic mai presupune verificarea formei și dimensiunii uterului, posibile modificări ale ovarelor sau prezenta unor formațiuni de tip fibrom.

Pentru a te ține departe de eventuale neplăceri, ai grija de sănătatea ta, alege-ți un medic și programează-te din timp la un consult ginecologic.

Prețuri investigații obstetrică – gincologie

Consultație obstetrică-ginecologie 250 lei
Control obstetrică-ginecologie 150 lei
Consult infertilitate 400 lei
Ecografie ginecologică TV 3D/4D reconstructivă 400 lei
Ecografie ginecologică TV 2D 270 lei
Ecografie de sân bilateral 270 lei
Ecografie monitorizare foliculară 180 lei
Consiliere menopauză 250 lei
Ecografie second-opinion 550 lei
Extracție sterilet 150 lei
Montare sterilet obișnuit 380 lei
Montare sterilet Mirena (sterilet inclus) 1100 lei
Montare sterilet Jaydess (sterilet inclus) 1200 lei
Videocolposcopie 400 lei
Electrocauterizare col 600 lei
Electrocauterizare leziune 150 lei
Electrocauterizare vulvo-vaginală 750 lei
Sonohisterosonografie (include Kit ExEmFoam) 800 lei
Injectie (I.V., I.M.,S.C.) 50 lei
Montare perfuzie 100 lei
Interpretare analize 100 lei
Scos fire/pansament 100 lei
Test Papanicolau în mediu lichid 150 lei
Măsurare col uterin transvaginal 50 lei
Anestezie locală 100 lei

Prețurile diferă în funcție de analiza care v-a fost recomandată și de laboratorul la care va fi trimisă proba dumneavoastră. Vă rugăm să solicitați detalii referitoare la preț la recepția clinicii.
Consultă prețurile →

Medicii noștri

 • Dr. Daniela Oprescu

  Dr. Daniela Oprescu

      Medic primar obstetrică – ginecologie și medicină materno – fetală.
  Află mai multe →
 • Dr. Adina Lungu

  Dr. Adina Lungu

     Medic primar obstetrică-ginecologie și medicină materno-fetală.
  Află mai multe →
 • Dr. Florian Robe

  Dr. Florian Robe

      Medic specialist obstetrică – ginecologie.
  Află mai multe →
 • Dr. Marius Romila

  Dr. Marius Romilă

     Medic primar obstetrică – ginecologie.
  Află mai multe →
 • Dr. Aida Petca

  Dr. Aida Petca

     Medic primar obstetrică – ginecologie.
  Află mai multe →
 • Dr. Silviu Istoc

  Dr. Silviu Iștoc

     Medic primar obstetrică – ginecologie.
  Află mai multe →

Descoperă toți medicii →

Program de consultații

Luni – Vineri 9.00 – 21.00
Sămbată 9.00 – 15.00
Duminică Închis

Programează-te rapid


[recaptcha]

Femme Boutique SRL va prelucra datele dumneavoastră strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.