Dr. CRISTINA TĂNASE DAMIAN

Medic specialist obstetrică-ginecologie.

Dr. Cristina Tănase Damian este medic specialist obstetrică – ginecologie, specializată în consultații de infertilitate și proceduri de reproducere umană asistată. După un an de rezidențiat la Centre Hospitalier Rene Dubos din Franța, și-a continuat studiile, timp de încă un an, în domeniul reproducerii umane asistate la Bruxelles – Belgia, la Universitatea Catolică Louvain, centru de renume din Belgia in domeniul medical și în domeniul cercetării.

Dr. Cristina Tanase Damian - medic specialist obstetrica - ginecologie // Femme Boutique Medical

Dr. Cristina Tanase Damian – medic specialist obstetrica – ginecologie // Femme Boutique Medical

Dorința de a ajuta la dezvoltarea medicinei în România au determinat-o pe Cristina să susțină, între 2005 și 2015, cursuri teoretice și practice universitare și postuniversitare, în cadrul UMF Carol Davila.

Dr. Cristina Tănase Damian oferă consultații ginecologice și obstetricale, asistă la nașteri și este specializată în intervenții chirurgicale laparoscopice, histeroscopie și colposcopie. Este empatică și dedicată pacientelor sale.

Activitate publicistică:

 • “Mioinozitol – thérapie adjuvante au cadre de la stimulation micropolychistiques”, A.Veliscu, B. Marinescu, C. Damian, L. Costoiu, A. Moisa, Journal de la Société d’Obstétrique et de Gynécologie, Vol.3, 2012″
 • “Endometriosis: medroxiprogesterone versus triptorelinum” Cristescu C, Veliscu A, Marinescu B, Damian C, Gineco.ro, 2012, 28(2):66–68.
 • “Les principles de stimulation ovarienne en FIV” Veliscu Andreea, Marinescu B, Mitran M, Cristina Damian, Lucia Costoiu, Revista Medic.ro, anul X, nr. 92, 2/2013.
 • “Les niveaux de progestérone pendant la FIV et la supplémentation d’oestrogène pendant la phase lutéale” A. Veliscu, B. Marinescu, M. Ranga, L. Costoiu, C. Damian, Le Septième Congrès de la Société Roumaine de Gynécologie Endocrinien, Sinaia, 2013, Roumanie.

Competențe:

 • Ultrasonografie obstetricală și ginecologică
 • Histeroscopie
 • Colposcopie

Programează-te online


  [recaptcha]

  Femme Boutique SRL va prelucra datele dumneavoastră strict pentru a vă răspunde la solicitare, în conformitate cu Politica de protecție a datelor cu caracter personal.

  Alți medici din echipa noastră

  Dr. Mona Zvâncă

  Medic primar obstetrică-ginecologie. Supraspecializare medicină materno - fetală.

  Dr. Dorina Codreanu

  Medic primar obstetrică-ginecologie. Supraspecializare FIV. Doctor în domeniul reproducerii asistate.

  Dr. Daniela Oprescu

  Medic primar obstetrică-ginecologie.

  Dr. Ruxandra Albu

  Medic primar obstetrică-ginecologie. Supraspecializare medicină materno - fetală.
  MORFOLOGIA DE TRIMESTRUL I ȘI CALCULUL DE RISC FMF

  Prima examinare detaliată a fătului, acel moment se poate afla care este riscul ca fătul să aibă unul dintre principalele sindroame genetice: Down, Edwards, Patau.

  Citește mai mult

  MALFORMAȚIA FETALĂ: CE FACEM MAI DEPARTE?

  Defecte de formare afectează aproximativ 1 din 100 de embrioni. Cele mai întălnite sunt cele cardiace, renale, ale sistemului nervos central și de dezvoltare a feței.

  Citește mai mult

  VOLUSON E10 – CEL MAI PERFORMANT ECHIPAMENT

  Ecograf Doppler 3D/4D de înaltă performanță conceput pentru examinări de obstetrică-ginecologie. Acest echipament este liderul la această oră în materie de ecografe.

  Citește mai mult

  SECOND OPINION

  Accesul la a doua opinie de la un expert în medicina materno-fetală poate furniza cele mai recente și mai pertinente informații și este este un pas firesc și normal spre obținerea unei direcții de diagnostic.

  Citește mai mult